Leder Ditt projekt

Jag har arbetat som projektledare inom kultur och event i snart 10 års tid. Det är oerhört givande, utmanande och utvecklande att få hjälpa en uppdragsgivare med att nå mål och uppfylla syftet med ett projekt. När det handlar om projekt inom just dessa områden, så handlar det som oftast - om människor i möten och i samverkan med varandra. Det är en stor glädje att jag kan använda min kompetens och erfarenhet som retorikkonsult och artist för att hjälpa till att skapa dialog och goda relationer med hjälp av olika kulturella uttryck.

Tidigare uppdrag & samarbetspartners

”Petra har varit ansvarig projektledare för en mängd uppdrag i Event Citys regi. Hon har en oerhört bra känsla för ordning och reda. I symbios med våra dokumenterade processer för planering och genomförande levererar Petra trygghet, kvalitetssäkring och mycket goda resultat.”

Nisse Bielfeld, Event CityEvent City

”Petra är en fantastisk programledare för Handelskammarens mötesplats Morgon på Kammaren. Petra har förmågan att få sina gäster att ”lysa” och leder programmet med trygghet, professionalitet och mycket värme.”

Anna Holmström, Affärsområdeschef Handelskammaren Mälardalen