När vi vågar ta plats växer vi som människor

Rösten och uttrycksfull kommunikation är inte bara en del av mitt yrke, det är även min stora passion. 13 år gammal trotsade jag rädslan och nervositeten och klev upp på scenen och sjöng. Känslan när jag klev av var obeskrivlig. Total eufori, lycka och ett glädjerus: jag hade gjort det, jag vågade!

"När lusten överstiger rädslan, då är det inte ett problem"

Detta hörde jag skådespelaren Gösta Ekman säga i en TV-intervju för många år sedan. Det fastnade hos mig. För det är ju så rätt, det är så det är. För mig övervann lusten och passionen till sången, rädslan för att kliva upp på scenen den där gången. Det är jag oerhört tacksam över - det lade dessutom grunden till min yrkeskarriär i livet. Men det visste jag ju inte där och då.

10 år senare började jag frilansa på heltid som sångerska.

Scenen är mitt andra hem. Och från den platsen jag älskar mest, så har jag fortsatt att utveckla mitt företagande kring kommunikation, röst och uttryck. Med en fil kand som retorikkonsult tillsammans med artisteri och scenvana, har jag byggt upp en kompetens och förståelse för vikten av att våga ta plats och uttrycka sig. Och det är något jag mer än gärna delar med mig av!
Idag jobbar jag på scenen, som sångerska, föreläsare eller moderator & konferencier. Men när jag inte själv står där - så coachar jag och utbildar andra i att hitta sitt uttryck och nå ut med sitt budskap övertygande. Det handlar om konsten och glädjen att få göra ett bestående intryck och avtryck på sin omgivning.
Välkommen till min hemsida! Här kanske du finner vad du söker, och kanske hittar du till och med något nytt spännande uttryckssätt som kan locka din kommunikativa nerv.

Vi ses!